Snelle levertijden
Gratis verzending
Muurdecoratie Kolibrie Anna 30 cm

Muurdecoratie Kolibrie Anna 30 cm


€ 49,95 incl. BTW
€ 41,28 excl. BTW
Nog 3 op voorraad


  • 2-3 werkdagen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle levering
  • Gratis verzending

Omschrijving

Met deze geometrische muurdecoratie zorg je voor een mooie aankleding in elke ruimte van het huis. Kolibrie Anna is overal te plaatsen, zowel binnen als buiten. Kolibrie Anna kun je tevens een andere richting op laten vliegen door haar simpelweg een andere kant op te laten kijken.

Metalen vogel

Het geometrische ontwerp van Kolibrie Anna staat in iedere ruimte goed. Denk eens aan je woonkamer, slaapkamer, hal of kantoor. Maar ook je overkapping zal een goede plek hiervoor zijn. Kolibrie Anna is gemaakt van CorTenstaal. Dit materiaal heeft als voordeel dat het zowel binnen als buiten gehangen kan worden. In de buitenlucht zal de vogel onder invloed van het weer vanzelf een mooie, natuurlijke roestbruine kleur krijgen.

Geometrische vogel

Je kunt de vogel eenvoudig ophangen aan een schroef of spijker. Lijmen kan natuurlijk ook, maar het is in de regel eenvoudiger om te schroeven of nagelen. Er worden geen bevestigingsmaterialen meegeleverd. Het product komt ongeroest bij jou op locatie. Wil je graag de roest uitstraling? Dan zet je de vogel een paar dagen in de regen of sproei je hem af.

Specificaties

Kolibrie Anna heeft een hoogte van 30 cm en een breedte van 26 cm. Het is gemaakt van 2 mm dik CorTenstaal. Kolibrie Anna is ook verkrijgbaar in een groter formaat (breedte 50 cm).

Direct van de fabrikant

Alle producten van Capra Design worden op onze eigen fabricage afdeling geproduceerd. Dit zorgt voor lagere kosten en 100% Limburgse kwaliteit. Wanneer je het product besteld hebt, zorgen wij dat die snel bij jou terecht komt. Zoek je iets anders van metaal, maar staat het niet in ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd in voor een uitdaging! 


Specificaties

Hoogte 30 cm
Breedte 26cm
Dikte 2 mm
Materiaal Hoogwaardig CorTenstaal

Contact opnemen

Telefonische ondersteuning en advies op:

+31 (0)478 641 470

Nu gesloten

Capra Design

Adres

Keizersveld 32A
5803 AN Venray
Nederland

info@capradesign.nl
+31 (0)478 641 470