Snelle levertijden
Gratis verzending

Bestellen & levering

Bestellen & levering

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Capra Design ?
Je kunt eenvoudig betalen via iDeal. De betaling wordt dan meteen verwerkt.

Kan ik op factuur betalen?
 Dat is in principe niet mogelijk aangezien wij er naar streven de kosten zo laag mogelijk te houden. Echter kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wilt u liever ophalen dan kunt u bij ons met PIN betalen. Dit kan enkel alleen op afspraak.

Verzendingen

Wat kost de verzending?
Verzending bij Capra Design is in principe altijd gratis. Niemand houdt er van om verzendkosten te betalen. Bij ons geen verrassingen achteraf.  Echter voor landen buiten Nederland vragen wij een extra bijdrage, maar dit wordt uiteraard met de klant besproken.

Hoelang duurt de verzending?
 De verzending wordt dezelfde dag nog verstuurd via PostNL. Wij streven ernaar om het pakket binnen 1-3 werkdagen bij u af te leveren.

Verzending vindt plaats via Post NL.

Krijg ik een Track&Trace code van mijn bestelling?
Wanneer je bestelling via de pakketservice wordt verzonden ontvang je een Track&Trace code op je e-mail. Zo kun je gemakkelijk de verzending volgen.

Mijn product is nog niet  geleverd, wat nu?

Op elke productpagina vermelden wij een verwachte levertijd. Heb je een verzendbevestiging in je mailbox ontvangen van ons? Dan is je order gegarandeerd verzonden. Helaas kunnen postbedrijven niet 100% garanderen dat alle post de volgende dag wordt bezorgd.

In enkele gevallen (minder dan 1%) loopt het vertraging op in het sorteerproces, en je order wordt dan de eerstvolgende dag alsnog bezorgd. Indien je pakket na 3 werkdagen niet is bezorgd raden wij je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zoeken dan samen naar een oplossing.


Contact opnemen

Telefonische ondersteuning en advies op:

+31 (0)478 641 470

Nu gesloten

Capra Design

Adres

Keizersveld 32A
5803 AN Venray
Nederland

info@capradesign.nl
+31 (0)478 641 470