Snelle levertijden
Gratis verzending
Muurdecoratie Kikker Dio 50 cm

Muurdecoratie Kikker Dio 50 cm


€ 69,95 incl. BTW
€ 57,81 excl. BTW
Nog 3 op voorraad


  • 2-3 werkdagen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle levering
  • Gratis verzending

Omschrijving

Met deze geometrische muurdecoratie zorg je voor een mooie aankleding in elke ruimte van het huis. Kikker Dio is overal te plaatsen, zowel binnen als buiten.

Metalen kikker

Het geometrische ontwerp van Kikker Dio staat in iedere ruimte goed. Denk eens aan je woonkamer, slaapkamer, hal of kantoor. Maar ook je overkapping zal een goede plek hiervoor zijn. Kikker Dio is gemaakt van CorTenstaal. Dit materiaal heeft als voordeel dat het zowel binnen als buiten gehangen kan worden. In de buitenlucht zal de kikker onder invloed van het weer vanzelf een mooie, natuurlijke roestbruine kleur krijgen.

Geometrische kikker

Je kunt de kikker eenvoudig ophangen aan een schroef of spijker. Lijmen kan natuurlijk ook, maar het is in de regel eenvoudiger om te schroeven of nagelen. Er worden geen bevestigingsmaterialen meegeleverd. Het product komt ongeroest bij jou op locatie. Wil je graag de roest uitstraling? Dan zet je de kikker een paar dagen in de regen of sproei je hem af.

Specificaties

Kikker Dio is gemaakt van 2 mm dik CorTenstaal. Kikker Dio is ook verkrijgbaar in een kleiner formaat (30 cm).

Direct van de fabrikant

Alle producten van Capra Design worden op onze eigen fabricage afdeling geproduceerd. Dit zorgt voor lagere kosten en 100% Limburgse kwaliteit. Wanneer je het product besteld hebt, zorgen wij dat die snel bij jou terecht komt. Zoek je iets anders van metaal, maar staat het niet in ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd in voor een uitdaging! 


Specificaties

Hoogte
Breedte
Dikte 2 mm
Materiaal Hoogwaardig CorTenstaal

Contact opnemen

Telefonische ondersteuning en advies op:

+31 (0)478 641 470

Nu gesloten

Capra Design

Adres

Keizersveld 32A
5803 AN Venray
Nederland

info@capradesign.nl
+31 (0)478 641 470