Snelle levertijden
Gratis verzending
Levensboom Vita 60 cm

Levensboom Vita 60 cm


€ 95,00 incl. BTW
€ 78,51 excl. BTW
Op voorraad


  • 2-3 werkdagen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle levering
  • Gratis verzending

Omschrijving

Deze metalen Levensboom Vita zal jouw muur binnen en buiten sieren. In veel culturen staat de levensboom voor rijkdom, groei, ontwikkeling, wijsheid, vruchtbaarheid, onsterfelijkheid en schoonheid. Het is een symbool voor het leven. De metalen Levensboom Vita is gemaakt van CorTenstaal. Daardoor kan de levensboom een mooie roestkleur krijgen.

Metalen Levensboom Vita

De Levensboom is gemaakt van CorTenstaal. Dit metaal kan roesten, zonder dat het doorroest. Verder zijn er mooie details aangebracht op de boom en het blad. De ronde vorm symboliseert "The Circle of Life".

Formaten van de Levensboom

De Levensboom heeft een doorsnee van 30 cm. Het is gemaakt van 2 mm dik CorTenstaal. De Levensboom is ook verkrijgbaar in een formaat kleiner (doorsnee 30 cm).

Direct van de fabrikant

Alle producten van Capra Design worden op onze eigen fabricage afdeling geproduceerd. Dit zorgt voor lagere kosten en 100% Limburgse kwaliteit. Wanneer je de Levensboom besteld hebt, zorgen wij dat die snel bij jou terecht komt. Zoek je iets anders van metaal, maar staat het niet in ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd in voor een uitdaging!


Specificaties

Lengte 60 cm
Breedte 60 cm
Dikte 2 mm
Materiaal Hoogwaardig CorTenstaal

Contact opnemen

Telefonische ondersteuning en advies op:

+31 (0)478 641 470

Nu gesloten

Capra Design

Adres

Keizersveld 32A
5803 AN Venray
Nederland

info@capradesign.nl
+31 (0)478 641 470