Snelle levertijden
Gratis verzending
Haasje Rep klein

Haasje Rep klein


€ 12,95 incl. BTW
€ 10,70 excl. BTW
Nog 5 op voorraad


  • 2-3 dagen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle levering
  • Gratis verzending

Omschrijving

Dit zijn onze leuke gazonstekers in de vorm van een klein haasje. Fleur je tuin of balkon op met deze haasjes. Dit kleine haasje is ook nog verkrijgbaar in een grotere variant, of in een set van 2. De haasjes zijn voorzien van een pin, waardoor ze gemakkelijk in het gazon of in een plantenbak te plaatsen zijn. Leuk om de haasjes te combineren met onze Eitjes of Kippenfamilie Pully

Metalen haasjes van CorTenstaal

De haasjes zijn gemaakt van hoogwaardig CorTenstaal. Dit is metaal dat vanzelf een natuurlijke roestbruine kleur krijgt als het buiten staat, laat de haasjes in de natuur maar zijn gang gaan! Het grote voordeel van CorTenstaal is dat het niet doorroest. Door de aantrekkelijke prijs zijn de haasjes ook erg leuk als een origineel cadeautje. Haas(t) je dus met bestellen.

Direct van de fabrikant

Alle producten van Capra Design worden op onze eigen fabricage afdeling geproduceerd. Dit zorgt voor lagere kosten en 100% Limburgse kwaliteit. Wanneer je dit kleine haasje besteld hebt, zorgen wij dat die snel bij jou terecht komt. 

Dit kleine haasje is ook verkrijgbaar in een grotere variant, of in een set van 2. De haasjes worden allemaal ongeroest geleverd.


Specificaties

Hoogte 8 cm
Dikte 2 mm
Materiaal Hoogwaardig CorTenstaal
Breedte 7 cm

Contact opnemen

Telefonische ondersteuning en advies op:

+31 (0)478 641 470

Nu gesloten

Capra Design

Adres

Keizersveld 32A
5803 AN Venray
Nederland

info@capradesign.nl
+31 (0)478 641 470